BOOTCAM P VOOR MIJ

Over Bootcamp voor mij

Iedereen is anders, iedereen heeft andere behoeften op trainingsgebied. Het doel van de trainingen van “Bootcamp voor mij” is om in groepsverband jouw trainingsdoel te ondersteunen en te begeleiden. Hoe werkt dat? In een vrijblijvende en gratis persoonlijke intake bespreken we jouw doel(en). Daarbij houden we rekening met je sportachtergrond en persoonlijke omstandigheden. Door de groepen bewust klein te houden is er gedurende de les volop aandacht voor jou als persoon. Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar wat trainen bij Bootcamp voor mij voor jou kan betekenen.
“Jouw trainingsdoel bereiken door persoonlijke aandacht. Train op je eigen niveau en kies zelf je groeipad. Afwisselende trainingen gericht op kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid. Met en zonder hulpmiddelen en in de buitenlucht.”
Kleine groepen

Per groep maximaal 12 deelnemers

Gevarieerde training

Trainingsfocus op kracht, snelheid en mobiliteit.

In de buitenlucht.

Met plezier trainen

Plezier en humor zijn de basis voor een

geslaagde training

“Jouw route naar een fitter lichaam en een opgeruimde geest”
Trainingslocatie Brediuspark Woerden Verzamelen parkeerplaats achter het rouwcentrum. Lestijden: woensdag en zaterdag van 10 tot 11 uur
Bootcamp voor mij Bootcamp voor mij E-mail: info@bootcampvoormij.nl Mobiel: 06-11160499 Kamer van Koophandel 67871879 Bankrekening ASN Bank NL23ASNB0943024757 Klik hier voor de algemene voorwaarden Ook voor bedrijven en overige organisaties bieden wij bootcamp arrangementen aan, maatwerk in fitheid. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende aanbieding. Bootcamp voor mij 2017
Bootcamp voor mij doet mee aan de AH Sportactie, spaar voor gratis lessen! Kijk HIER voor meer informatie.
BOOTCAMP VOOR MIJ
Bootcamp training Je kunt zelf ervaren wat bootcamp training voor jou kan doen. De trainingen zijn gericht op kracht, cardio en mobiliteit. Geen training is hetzelfde, we trainen lekker buiten met en zonder hulpmiddelen. Iedereen kan meedoen, jij bepaalt de lat en samen bekijken we je groeipad of doel. Advies: trek sportkleding aan waarin jij je lekker voelt. Sportschoenen met profiel hebben de voorkeur, we trainen vooral op het gras. Verder is het handig om laagjes aan te trekken zodat je die, indien gewenst, tijdens de training ook weer uit kunt trekken. Neem een bidon met water mee zodat je tussendoor wat kunt drinken. Zonder plezier en humor is een training niet compleet, de sfeer bij Bootcamp voor mij is ongedwongen en er is geen competitie. Een proefles is volledig vrijblijvend, jij bepaalt of je door wilt gaan. Nog een proefles nodig? Geen probleem, mail even naar info@bootcampvoormij.nl dat je nog een keer mee wil doen met een proefles. Personal training Wil jij één op één training en begeleiding? Ook dan kun je gratis een proefles aanvragen. We nemen samen jouw doelen en wensen door en gaan ook gelijk aan de slag. Vrijblijvend en geen verplichtingen. Ervaar zo zelf wat Personal training voor jou kan betekenen.